ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ρυθμιζονται τα χρεη των νοσοκομειων του εβρου

Σε ρύθμιση των χρεών του, που για την τελευταία τριετία (2007-2010) ξεπερνούν τα 45.000.000 ευρώ, προχώρησε το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Ραπτόπουλος, τα συγκεκριμένα χρέη θα εξοφληθούν με «ρευστό χρήμα», ενώ για τα χρέη της περιόδου από το 2005 έως το 2007, η ρύθμιση προβλέπει πληρωμή με ομόλογα.
«Μπορεί με αυτές τις κινήσεις να μπαίνει τάξη στο οικονομικό πρόβλημα του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ωστόσο ακόμη υπάρχει δυσκολία στο να πληρώσουμε τους τοπικούς προμηθευτές οι οποίοι συνεργάζονται σε καθημερινή βάση με το νοσοκομείο», σημείωσε ο Νίκος Ραπτόπουλος.
Στη ρύθμιση χρεών ύψους 18,6 εκ. ευρώ προχώρησε και το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, από τα 20 εκ. ευρώ που οφείλει συνολικά σε προμηθευτές φαρμάκων, ιατρικού
υλικού και τρίτους. Ήδη μάλιστα έχουν καταβληθεί οι οφειλές των ετών 2005 και 2006 ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα εκδίδονται τα εντάλματα πληρωμής και για το 2007. Το ποσό των 1,4 εκ. ευρώ, που δε ρυθμίστηκε, αφορά οικονομικές υποχρεώσεις του τρέχοντος έτους.
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/07/blog-post_04.html