ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

η ιεραπετρα στο διδυμοτειχο


«Εντυπωσιάστηκα από το τρομερό δίδυμο που έχει το Διδυμότειχο, τον Δεσπότη Δαμασκηνό και τον Δήμαρχο Τοκαμάνη!»
Αυτές, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Νίκου Μαστοράκη, κατά την διάρκεια επίσκεψης του στην πόλη των κάστρων, επικεφαλής ομάδας ταξιδιωτών, μαζί με τον Μητροπολίτη Ιεραπίτνης και Σητείας, κ. Ευγένιο, ώστε να συναντήσουν το τέκνο της Κρήτης και σημερινό Μητροπολίτη Διδυμοτείχου –Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.Δαμασκηνό.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό περιβάλλον στον Ιερό Ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δαμασκηνός εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία και αμέριστη βοήθεια που έχει από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Τοκαμάνη από τις πρώτες ημέρες διακονίας του στην περιοχή, διευκολύνοντας το έργο της Εκκλησίας.
Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα ο
Δήμαρχος Διδυμοτείχου συνομίλησε με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, αφενός γιατί η εν λόγω περιοχή έχει δεσμούς με το Διδυμότειχο αφού μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας ζουν εκεί και αφετέρου για να ανταλλάξει απόψεις με έναν άνθρωπο που υπηρετεί ενεργά την πολιτική από το 1978, ως αιρετός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ως Ευρωβουλευτής, τώρα που οι νέες εξελίξεις το επιβάλλουν.
«Αποφάσισα να αποσυρθώ από την ενεργό πολιτική ζωή, τόνισε ο κ. Μαστοράκης, αλλά παράλληλα με αγάπη θα συμβουλεύω τον φίλο μου Χρήστο Τοκαμάνη στο έργο που συνεχίζει, μεταφέροντας του τις εμπειρίες που αποκόμισα στα χρόνια της θητείας μου»
Την διαβεβαίωση ότι θα επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία την Ιεράπετρα έδωσε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου απέναντι στους περευβρισκομένους, δηλώνοντας ότι νοιώθει ένοχος που δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα, ενώ δεν παρέλειψε να τους χαρίσει μερικά αναμνηστικά της περιοχής.
Τόσο οι πιστοί όσο και οι επικεφαλής τους ικανοποιήθηκαν από την φιλοξενία που τους επιφυλάχθηκε, ανταποδίδοντας με την σειρά τους την αγάπη τους στην Παναγία με τα τάματα που της αφιέρωσαν, φερμένα από την Κρήτη.