ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

απαντηση σε ερωτηση ρενταρη

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης απέστειλε στην απάντησή του στην από 1ης Ιουνίου 2010 αναφορά της βουλευτού ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Έβρου, κας. Όλγας Ρενταρή – Τέντε, σχετικά με τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού και εξοπλισμού στο ΙΚΑ Σουφλίου.
Σύμφωνα με την απάντηση το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει την έγκριση συμβάσεων με ιατρούς και οδοντιάτρους για την κάλυψη παροχής ιατρικών υπηρεσιών σε όλες τις περιοχές που χρειάζεται. Σε ό,τι αφορά τις συμβάσεις με ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια και κέντρα, το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ διευκρινίζει ότι δεν έχουν υποβληθεί τέτοια αιτήματα για την περιοχή του Σουφλίου ωστόσο σε περίπτωση νέων αιτήσεων δεσμεύεται ότι θα τις εξετάσει στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων. Σχετικά με το ζήτημα του εξοπλισμού
των ιατρείων του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Σουφλί, τονίζεται ότι η Διοίκηση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ μετά από αξιολόγηση σχετικών στοιχείων, προγραμματίζει την προμήθεια ή την αντικατάσταση των μηχανημάτων με άλλα σύγχρονης τεχνολογίας, όπου κρίνεται απαραίτητο.