ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

δεν παμε καλα

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης μια νεαρή γυναίκα, ρωσικής καταγωγής, σε έξαλλη κατάσταση ξάπλωσε στη μέση της Εγνατίας Οδού, στην περιοχή του κόμβου της Μάκρης, προφανώς για να αυτοκτονήσει. Η νεαρή γυναίκα λογομάχησε με τον συνοδό της μέσα στο Ι.Χ. του, την ώρα που διερχόταν από την Εγνατία Οδό, εκείνος, την ξυλοκόπησε και την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Η νεαρή γυναίκα σε κατάσταση αμόκ άρχισε να περιφέρεται στον αυτοκινητόδρομο και ξάπλωσε

πάνω στην άσφαλτο. Έκπληκτοι οι διερχόμενοι οδηγοί, κάνοντας ελιγμούς, ευτυχώς την απέφυγαν και δεν την σκότωσαν. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, αφού κατάφερε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του, βγαίνοντας εκτός αυτοκινητόδρομου, έσπευσε να τη βοηθήσει. Τότε εκείνη ξάπλωσε μπροστά στις ρόδες του οχήματός τους σε έξαλλη κατάσταση και δεν έφευγε από εκεί.

Το ζευγάρι τότε κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., εκείνη τους επιτέθηκε. Η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας ήταν τόσο μπερδεμένη, που κατηγορούσε τους αστυνομικούς ότι εκείνοι την είχαν χτυπήσει. Μετά από αρκετή ώρα οι αστυνομικοί την έπεισαν ότι δεν κινδύνευε από κανέναν και τη μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
www.deltatv.gr