ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΤΑ (7) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες της 16/07/2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές και επτά (7) λαθρομετανάστες.
Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες της 16-07-2010, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών που εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, εντόπισαν στον οικισμό Προβατώνα Έβρου μία (1) ομάδα δεκαπέντε (15) περίπου λαθρομεταναστών κρυμμένη σε θαμνώδη έκταση και αμέσως τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση. Τις απογευματινές ώρες της ιδίας πλησίασαν
στο σημείο δύο (2) οχήματα και με τη βοήθεια του ενός διακινητή, ο οποίος τους είχε μεταφέρει στη θαμνώδη έκταση, οι επτά (7) λαθρομετανάστες επιβιβάστηκαν στο ένα όχημα. Κατά την έξοδό τους από την αγροτική οδό ακινητοποιήθηκαν από όχημα του Τ.Σ.Φ. Φερών και συνελήφθησαν. Επίσης συνελήφθησαν ο πεζός διακινητής και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι:
Το πρώτο αυτοκίνητο εκλάπη την 03-07-2010 από περιοχή της Αττικής, ενώ το δεύτερο εκλάπη την 12-07-2010 από περιοχή του νομού Φθιώτιδας.
Κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα οχήματα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των διακινητών.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.