ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ερωτηση τσιαουση

Η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με αντικείμενο την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα το νησί της Σαμοθράκης. Στην επίκαιρη ερώτησή της η κα. Ε. Τσιαούση επισημαίνει ότι:

«Το καλοκαίρι του 2009 οι κάτοικοι της Σαμοθράκης και οι επισκέπτες του νησιού βίωσαν μια καθημερινότητα με τόνους σκουπιδιών σε όλους τους δημόσιους χώρους, του νησιού. Η αδιαφορία της τότε κυβέρνησης να δώσει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε μετά από την απόφαση του Εφετείου για απαγόρευση λειτουργίας όλων των χωματερών, οδήγησε το νησί σε μια καταστροφική τουριστική περίοδο και έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Σήμερα εν όψει και της νέας καλοκαιρινής περιόδου δεν έχει δοθεί λύση παρά τις ενέργειες του Δήμου Σαμοθράκης και τις δικές μου προφορικές και γραπτές οχλήσεις προς τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ».

Με την επίκαιρη ερώτησή της η κα. Ε. Τσιαούση ρωτάει τον κύριο Υπουργό ποια μέτρα προτίθεται να λάβει για την άμεση επίλυση του προβλήματος.