ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

επιστολη ρενταρη σε καρυπιδη

Αξιότιμε κ. Καρυπίδη,

Σας συγχαίρω θερμά για τις επιδόσεις σας στο Aiki-Jujutsu στο Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness. Η επιτυχία σας μας συγκίνησε ιδιαίτερα όλους γιατί καταφέρατε να αποδείξετε ότι ο τόπος μας έχει σπουδαίους και μεγάλους αθλητές. Σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε με το ίδιο σθένος, επιμονή και υπομονή στο δύσκολο δρόμο που έχετε χαράξει και να συνεχίσετε να αποτελείτε πρότυπο για τους νέους αθλητές. Θα βρίσκομαι πάντα κοντά σας

για οτιδήποτε και αν με χρειαστείτε.

Με εκτίμηση

Όλγα Ρενταρή-Τέντε


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

(ανοικτή επιστολή προς κα. Ρενταρή
Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Έβρου)


Αγαπητή κα. Ρενταρή,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συγχαρητήρια επιστολή σας επ΄ ευκαιρίας της καταρρίψεως εκ μέρους μου του Παγκοσμίου Ρεκόρ GUINNESS στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010.

Οι δικές σας ευχές καθώς επίσης και οι ευχές των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και φυσικά του κόσμου που ήρθε για να ζήσει από κοντά τη στιγμή, ανταμείβουν με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες τόσο τις δικές μου όσο και των ανθρώπων οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για να πετύχει όλο αυτό το εγχείρημα.

Κλείνοντας θα ήθελα να σημειώσω ότι η αναφορά σας «στον τόπο μας και στους ανθρώπους του οι οποίοι ξέρουν και μπορούν να αγωνίζονται» εμπεριέχει το βαθύτερο νόημα του Ρεκόρ που πετύχαμε όλοι μαζί.

Με εκτίμηση


ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Κων/νος
Τεχνικός Επικεφαλής Aiki-Jujutsu Ελλάδος
Συντονιστής Ελλάδος της Ανωτ. Αρχής Πολεμ.Τεχνών Ιαπωνίας