ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

η γιορτη του πατερα στο διδυμοτειχο

Την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, τίμησαν με εκδήλωση που διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην περιοχή, τα μέλη της νεοσύστατης Ομάδας Νέων Γυναικών του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας, Δήμου Διδυμοτείχου.
Στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, φορείς, σύλλογοι και πλήθος κόσμου, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο, την συμβολή των πατεράδων στην κοινωνία.
Στήθηκαν περίπτερα γύρω από τα ενδιαφέροντα τους, όπως το κυνήγι, το ποδόσφαιρο, το σκάκι, οι μοτοσικλέτες, η ιππασία, η ποδηλασία, διοργανώθηκαν μουσικές εμφανίσεις από νεανικά σχήματα των ωδείων που σπουδάζουν τα παιδιά τους, ενώ στο τέλος προσφέρθηκαν σε όλους εδέσματα(κρέατα και ψάρια) και ποτά προσφορά των κρεοπωλών, του Συλλόγου Ψαράδων Διδυμοτείχου οι περισσότεροι των οποίων είναι και πατεράδες.
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο ρόλο του σύγχρονου πατέρα, που δεν είναι πια ο πατέρας αφέντης, αλλά ο συνοδοιπόρος και ο συμμέτοχος στις υποχρεώσεις της οικογένειας του.
Στον χαιρετισμό του ο
Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Χρήστος Τοκαμάνης αναφέρθηκε στις ευεργετικές επιδράσεις του εθελοντισμού, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα στην συγκεκριμένη εκδήλωση, αφού όλα προήλθαν από τις προσφορές των επαγγελματιών, φορέων και απλού κόσμου δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας ότι η επιτυχία πολλές φορές είναι ανέξοδη!
Τόσο ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Τοκαμάνης όσο και ο Πρόεδρος του ΚΕΦΟ κ. Χρήστος Λεπίδης, έδωσαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους Φορείς, Συλλόγους, Ομίλους και Ωδεία που συμμετείχαν στην διοργάνωση ήτοι :Ιππικός Όμιλος Δήμου Διδυμοτείχου, Κυνηγετικός Σύλλογος, Λέσχη Μοτοσικλετιστών, Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ, Οriginal 21 Club, Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος «Ρήσος», Σκακιστικό τμήμα ΓΑΣ Σπάρτακος, Ωδείο «Βορείου Έβρου» και Ωδείο «Θρακία Μούσα».
Οι δράσεις της Ομάδας Νέων Γυναικών ΚΕΦΟ Δήμου Διδυμοτείχου πρόκειται να έχουν συνέχεια αφού οι σκοποί τους όπως αναφέρθηκε είναι πολύπλευροι, βασιζόμενοι στην εθελοντική προσφορά στην συνεργασία με φορείς και δήμους άλλων περιοχών, στην διενέργεια ομιλιών και εκδηλώσεων που αφορούν κοινωνικές ομάδες της περιοχής κ.α.