ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

απεργουν οι δημοσιογραφοι

Απέναντι στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που επιχειρεί να επαναφέρει τον εργασιακό μεσαίωνα με την κατάργηση θεμελιωδών δικαιωμάτων, την αποδόμηση ασφαλιστικών κατακτήσεων, την υπονόμευση των ΣΣΕ με την εισαγωγή ελαστικών μορφών εργασίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) αποφάσισε τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην 24ωρη Πανεργατική απεργία της Τρίτης, 29 Ιουνίου.

Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στον Τύπο απαιτούν την απόσυρση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου που επιβάλλουν Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. και δηλώνουν ότι τα ασφαλιστικά δικαιώματα, που προέκυψαν από τους σκληρούς αγώνες δεκαετιών, δεν είναι διαπραγματεύσιμα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. υπογραμμίζει ιδιαίτερα τον κίνδυνο των απολύσεων –που η κυβέρνηση υποδαυλίζει συζητώντας απαράδεκτα μέτρα όπως η μείωση των αποζημιώσεων- και δηλώνει ότι δεν θα δεχθεί καμία αλλαγή των εργασιακών σχέσεων σε βάρος των εργαζομένων στον Τύπο.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ οι δημοσιογράφοι απεργούν !! επειδή έχετε τα ΜΜΕ στα χέρια σας να μην αναφέρεστε ΜΟΝΟ στα δικά σας . ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΕΡΓΕΙ !!!!!