ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

απολυσεις σε μμε

ΠΑΜΕ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Θεσσαλονίκη 25.6.2010

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ


Το τηλεοπτικό κανάλι του Βαρδινογιάννη STAR CHANNEL, απέλυσε από το τμήμα Θεσσαλονίκης 4 εργαζόμενους. Προετοιμάζει την απόλυση όλων των υπόλοιπων αφού σχεδιάζει το κλείσιμο τους τμήματος Θεσσαλονίκης.
Πληροφορούμαστε ότι και άλλα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια σχεδιάζουν κλείσιμο των τμημάτων τους στη Θεσσαλονίκη με τις ίδιες επιπτώσεις στους εργαζόμενους.
Οι ατελείωτες ώρες δουλειάς και άγχους, οι απολύσεις και ο φόβος, είναι καθημερινότητα για τους εργαζόμενους (κάθε ειδικότητας) στα τηλεοπτικά κανάλια.
Αυτή η βαρβαρότητα κρύβεται πίσω από τις τη λαμπερή βιτρίνα των καναλιών, με την άθλια κυβερνητική – εργοδοτική προπαγάνδα και το πλασάρισμα του life – style, για αποβλάκωση του κόσμου, για να μη σκεφτεί το μαύρο μέλλον που του ετοιμάζει η κυβέρνηση μαζί με τους εργολάβους, εφοπλιστές μεγαλοεπιχειρηματίες – καναλάρχες.
Μόνο οικονομική στενότητα δεν μπορούν να επικαλεστούν οι καναλάρχες αφού κερδίζουν και από τα κανάλια τους (διαφήμιση) αλλά πολύ περισσότερο από τις άλλες δουλειές που τους εξασφαλίζουν (συμβάσεις, εργολαβίες κ.λ.π.).

οι κυβερνήσεις και του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. έναντι της υποστήριξης των καναλιών στην εξουσία τους.
Αυτή η βαρβαρότητα βρίσκεται πίσω από την Γκαιμπελίστικη - άθλια – κατευθυνόμενη δημοσιογραφία των καναλαρχών και των μεγαλοδημοσιογράφων. Η επίθεση τους ενάντια στο κίνημα των εργαζόμενων με αιχμή το ΠΑΜΕ έχει σκοπό να συγκαλύψει τις δικές τους «ανομίες» και εγκλήματα κατά του λαού και των εργαζόμενων.
Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης ξέρουν τι συμβαίνει με την ενημέρωση. Η θέση τους είναι αντικειμενικά με τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Απειλούνται από την ίδια πολιτική που τους πετάει «στημένες λεμονόκουπες» όταν δεν τους χρειάζεται ή όταν τολμήσουν να πούνε μια αλήθεια αφού οι επιτροπές λογοκρισίας της χούντας αντικαταστάθηκαν από τους χρυσοπληρωμένους μεγαλοδημοσιογράφους και τους εργολάβους -αφεντικά τους.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Να συσπειρωθούν στα σωματεία τους και το Π.Α.ΜΕ.
Να κατέβουν στην απεργία της 29 Ιούνη, να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 10.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου.
ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ που φοβάται η κυβέρνηση και οι εργοδότες, εκεί που χτυπάει η καρδιά όλων των εργαζόμενων.
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Γραμματεία Θεσσαλονίκ