ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ (3) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 08.30΄ ώρα της (21/06/2010), στις Φέρες, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, καθώς και τρεις (3) λαθρομετανάστες.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας διενήργησαν έλεγχο σε Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Γεμιστή προς Αλεξ/πολη, κατά τον οποίο διαπίστωσαν ότι ο διακινητής αγόρασε και εφοδίασε τους λαθρομετανάστες με εισιτήρια, προκειμένου να τους προωθήσει στο εσωτερικό της Χώρας.
Οι λαθρομετανάστες εισήλθαν στη χώρα πρωινές ώρες της 21/06/2010, μέσω του ποταμού Έβρου, με πλαστική βάρκα και στη συνέχεια μετέβησαν πεζή στη Γεμιστή, απ’ όπου επιβιβάσθηκαν στο λεωφορείο.
Κατασχέθηκαν τέσσερα εισιτήρια του ΚΤΕΛ, ένα κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 565,00 €, που βρέθηκαν στην κατοχή του διακινητή.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΚΑ (11) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Συνελήφθησαν την 12.15΄ ώρα σήμερα
(22/06/2010), στο 40ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Ορεστιάδος, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας (1) διακινητής και ένδεκα (11) λαθρομετανάστες.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομετανάστευσης της ανωτέρω υπηρεσίας, στην αγροτική περιοχή Φυλακτού εντόπισαν την ομάδα των λαθρομεταναστών, καλυμμένη σε ρέμα έναντι του εργοστασίου «ΑΚΡΙΤΑΣ». Στο σημείο αφίχθηκαν δύο οχήματα. Το πρώτο με χαμηλή ταχύτητα διήλθε της οδού, προς αναγνώριση και αποχώρησε. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος επιβίβασε τους λαθρομετανάστες και κινήθηκε προς την Εθνική οδό. Αντιλαμβανόμενος τους Αστυνομικούς, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο, επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη.
Οι λαθρομετανάστες εισήλθαν στη χώρα πρωινές ώρες της 21/06/2010, μέσω του ποταμού Έβρου, με πλαστική βάρκα και στη συνέχεια μετέβησαν πεζή στο ανωτέρω σημείο, απ΄ όπου παρελήφθησαν από τον διακινητή. Μετά την άφιξή τους στην Αθήνα θα κατέβαλαν το ποσό των 4.000 δολ. Η.Π.Α., έκαστος.
Το Ι.Χ.Ε. αυτ/το, το οποίο ήταν κλεμμένο και έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας άλλου αυτοκινήτου, κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 11.00΄ της 21/06/2010, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, 27χρονη ημεδαπή, διότι κατείχε ακατέργαστη κάνναβη.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενεργήθηκε, με τη συνεργασία υπαλλήλων του Κ.Λ. Αλεξ/πολης, βρέθηκε στις χειραποσκευές της μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 9,3 γραμμαρίων.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη την 14.45΄ της 21/06/2010, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης, 27χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του, με σκοπό τη διάθεση, ογδόντα επτά (87) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CD) και εξήντα έξι (66) κλεψίτυποι ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι (DVD), διαφόρων εταιρειών.
Τα CD και τα DVD κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης. Επιπλέον, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.740, 00 €.
ΚΛΟΠΗ
Βραδινές ώρες της 18/19-06-2010, άγνωστος – οι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, ιδιοκτησίας 51χρονου και αφήρεσαν το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς του, οκτώ (8) κάρτες, πιστωτικές – αναλήψεως, διαφόρων τραπεζών, κλειδιά δύο (2) οχημάτων του παθόντα και της κόρης του, καθώς και δύο (2) διαβατήρια.
Στα πλαίσια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι άγνωστος - οι, με τη χρήση μιας εκ των κλαπεισών καρτών, έκαναν δύο αναλήψεις συνολικού ύψους 1000,00 €.
Οι δράστες αναζητούνται.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.