ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ευχαριστηρια επιστολη

Προς: Συνεργάτες - Χορηγούς – Δωρητές

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Εθελοντές Αιμοδότες Ν. Έβρου, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική συμβολή σας στην μεγάλη επιτυχία της επετειακής μουσικής εκδήλωσης Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, σας ευχαριστούμε θερμά για τις σημαντικές παροχές και για την αξιόλογη συνεργασία που είχαμε.
Η δράση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/6/10, αναφερόταν στην παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη 14 Ιουνίου οργανώθηκε από την επιτροπή νέων, των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών με την συνεργασία του κέντρου αιμοληψιών του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.
Πιστεύουμε ότι η Ανιδιοτελής –Εθελοντική προσφορά Αίματος προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, λόγω
της μεγάλης έλλειψης αίματος στη χώρα μας, έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο του αναγκαίου αλλά και του υποχρεωτικού από κάθε πολίτη.

Η ημέρα 14 Ιουνίου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη από το 2003, με πρωτοβουλία του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, των Κοινοτήτων του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος.

Με εκτίμηση

Πασχάλης Χριστοδούλου Κωνσταντίνος Κοντακίδης
Πρόεδρος Ένωσης Υπεύθυνος
Οργανωτικής Επιτροπής.