ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

αστυνομικο δελτιο

Νεκροί λαθρομετανάστες εντός του ποταμού Έβρου

Χθες (29-06-2010) και κατά τις πρωινές ώρες, εντοπίσθηκαν εντός του ποταμού Έβρου, μεταξύ των οικισμών Διλόφου και Μαρασίων, εννέα (9) νεκροί λαθρομετανάστες (6 άνδρες και 3 γυναίκες), ηλικίας 30 ετών περίπου και ανασύρθηκαν από Αστυνομικούς. Οι δύο εξ’ αυτών είναι ασιατικής καταγωγής και οι υπόλοιποι αφρικανικής καταγωγής.

Ταυτόχρονα εντοπίσθηκαν σε διάφορα σημεία της Τουρκικής κοίτης του ποταμού Έβρου, έναντι των οικισμών Διλόφου – Μαρασίων και άλλοι πέντε (5) νεκροί. Οι Τουρκικές αρχές ενημερώθηκαν για την περισυλλογή τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας πρόκειται για λαθρομετανάστες, οι οποίοι προσπάθησαν να εισέλθουν στην Χώρα μας παράνομα και αγνοούνταν από την 25-06-2010. Τις πρωινές ώρες εκείνης της ημέρας, είχαν συλληφθεί στον οικισμό Διλόφου, είκοσι έξι (26) λαθρομετανάστες, οι οποίοι προερχόμενοι από την Τουρκία εισήλθαν παράνομα στην Χώρα μας και σύμφωνα με τις αναφορές τους, Τούρκοι διακινητές τους μετέφεραν στην Τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου, έναντι του οικισμού Διλόφου και με πλαστική βάρκα μετέφεραν στην Ελληνική όχθη του ποταμού μόνον τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Στους μεγαλύτερους άνδρες και γυναίκες είπαν να περάσουν τον ποταμό Έβρο κολυμπώντας, με αποτέλεσμα
αποτέλεσμα κάποιοι να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά του ποταμού και να πνιγούν.

Τότε είχαν βρεθεί εντός του ποταμού Έβρου δύο (2) νεκρές γυναίκες, αφρικανικής καταγωγής και είχαν ανασυρθεί.

Όλοι οι νεκροί μεταφέρθηκαν στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δικαίων.