ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

δελτιο τυπου αστυνομικης διευθυνσης αλεξανδρουπολης

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
Συνελήφθησαν την 02.25΄ ώρα της (23/06/2010), στην Ταύρη Έβρου, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης που εκτελούσαν από κοινού ελέγχους με Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, δύο (2) αλλοδαποί.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών, διενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε.αυτ/το, κατά τον οποίο διαπίστωσαν ότι, ο οδηγός του στερείτο αδείας ικανότητας οδήγησης. Επίσης, στο ίδιο όχημα, επέβαινε ως συνοδηγός, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατά τον έλεγχο επέδειξε Δελτίο Αιτήσαντος Άσυλο Αλλοδαπού και μάλιστα για να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα του εγγράφου, επέδειξε αντίγραφο βεβαίωσης απόδοσης Α.Φ.Μ., με τα ίδια στοιχεία ταυτότητας. Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω Δελτίο Αιτήσαντος Άσυλο Αλλοδαπού, ανήκει σε διαφορετικό άτομο.
Κατασχέθηκαν το πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Άσυλο Αλλοδαπού και η βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ, που βρέθηκαν στην κατοχή του 22χρονου αλλοδαπού.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
Συνελήφθη την 05.30΄ ώρα της (23/06/2010), στο Δορίσκο Έβρου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας (1) 30χρονος αλλοδαπός.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας, που εκτελούσαν υπηρεσία εντοπισμού λαθρομεταναστών, εντόπισαν δύο (2) Ι.Χ.Ε.αυτ/τα, ύποπτα να χρησιμοποιηθούν σε διακίνηση λαθρομεταναστών. Σε δοθέν σήμα στάσης, για να ελεγχθούν, οι οδηγοί αυτών, ανέπτυξαν ταχύτητα με σκοπό να αποφύγουν τον έλεγχο. Το ένα εκ των δύο οχημάτων διέφυγε τον έλεγχο και ο οδηγός του αναζητείται. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, συνελήφθη, όταν στην προσπάθειά του να διαφύγει, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη του οδοστρώματος.
Σε έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι, το Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ήταν κλεμμένο και έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου αυτοκινήτου.
Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω όχημα και οι πινακίδες κυκλοφορίας .
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.