ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

εργασια

Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου θα παραχωρήσει τρεις (3) άδειες εκμετάλλευσης περιπτέρων (σε δύο (2) δήμους), κατ’ εφαρμογή του Π.Δ. 37/09( ΦΕΚ 54Α/1-4-09).
Οι θέσεις αυτές αφορούν τους Δήμους:

Α) ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (2)
Στο Δ.Δ. Διδυμοτείχου
• Λεωνίδου & Θυρέας γωνία, δίπλα στο ΙΚΑ Διδυμοτείχου
• Βυζαντίου& Βρανά γωνία, έναντι της παλιάς γέφυρας Διδυμοτείχου

Β) ΔΗΜΟΣ ΟΡΦΕΑ (1)
Στο Δ.Δ. Λαβάρων
Στην πλατεία του οικισμού Κισσαρίου
Καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παραχώρηση τριών (3) αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων, οι εξής κατηγορίες κατοίκων:
1. Οι πολεμιστές της Κύπρου και τα τέκνα τους εφόσον αυτά έχουν αναπηρία σύμφωνα με την παράγραφο 9γ του άρθρ. 10 του Ν.Δ. 1044/71. Τα πρόσωπα αυτά θεωρείται ότι αντιμετωπίζουν έντονο βιοποριστικό πρόβλημα εφόσον κατέχουν πιστοποιητικό του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας της οικείας νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. . Ως μακροχρόνια άνεργοι νοούνται όσοι έχουν παραμείνει εκτός αγοράς εργασίας, παρόλο που την αναζητούν, για χρονικό διάστημα ανώτερο του ενός (1) έτους.
2. Τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω που έχουν περιορισμένες δυνατότητες για επαγγελματική απασχόληση εξαιτίας οποιασδήποτε χρόνιας σωματικής ή πνευματικής ή ψυχικής πάθησης ή βλάβης, η οποία αποδεικνύεται από Γνωμάτευση της Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας υγειονομικής επιτροπής του άρθρ. 6 του Ν. 2556/1997 (Α’ 270)
3. Οι πολύτεκνοι, όπως ορίζονται στο άρθρο 1 του Ν. 1910/1944 (Α’ 229), όπως αυτό εκάστοτε ισχύει.