ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΟΚΤΩ (18) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ».
Συνελήφθησαν την 11.30΄ ώρα της 07-06-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων σε συνεργασία με φιλοξενούμενους Αξιωματούχους του FRONTEX, ένας 40χρονος (1) αλλοδαπός διακινητής και δεκαοκτώ (18) λαθρομετανάστες, που μετέφερε.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο, με τη χρήση τεχνικών μέσων και εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του Δ.Χ. φορτηγού που οδηγούσε ο 40χρονος, τους λαθρομετανάστες. Επίσης, στον ίδιο χώρο, βρήκαν επιμελώς κρυμμένα είκοσι τρία (23) διαβατήρια και μία (1) ταυτότητα, τα οποία δεν ανήκαν στους διακινουμένους αλλοδαπούς.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο διακινητής ανέλαβε τη μεταφορά έναντι αμοιβής 10.000 δολ. Η.Π.Α., ενώ ο κάθε λαθρομετανάστης για τη μεταφορά του κατέβαλε 3.000 δολ. Η.Π.Α.
Κατασχέθηκε το όχημα, τα ανευρεθέντα διαβατήρια και η ταυτότητα, καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.