ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

φοιτητες ιατρικης

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) – Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης – Έβρου (Ν.Α.Ρ.Ε.), το Γραφείο Αγωγής Υγείας Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν εκδηλώσεις την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 και ώρα 9:30 π.μ. στο Δημοτικό Πάρκο Εγνατίας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τις εξής δράσεις της HelMSIC:

Αντικαπνιστική Εκστρατεία
Στα πλαίσια της αντικαπνιστικής εκστρατείας της HelMSIC θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των μαθητών για το θέμα του Καπνίσματος, μέσα από ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και διανομή φυλλαδίων στους νέους και ενήλικες που θα βρίσκονται στο χώρο, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος στις 31 Μαΐου. Η Αντικαπνιστική Εκστρατεία της HelMSIC τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω της εκστρατείας «HELP – Για μια ζωή χωρίς τσιγάρο» και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ν.Α.Ρ.Ε. στους Νομούς Έβρου και Ροδόπης.

Teddy Bear Hospital
Το Νοσοκομείο για Αρκουδάκια θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους λούτρινους ασθενείς του! Το πρόγραμμα έχει διπλό στόχο, αφενός την απομάκρυνση του "φόβου για το γιατρό" από τους μαθητές και, αφετέρου, τη διαχείριση των μικρών ασθενών από τους φοιτητές Ιατρικής – μελλοντικούς επαγγελματίες υγείας. Ο στόχος επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού και της δημιουργικής μάθησης.

Το χώρο της εκδήλωσης θα επισκεφθούν μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης, μαζί με γονείς και εκπαιδευτικούς.


Τι είναι η HelMSIC;

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (Hellenic Medical Students' International Committee - HelMSIC) είναι ένα ανεξάρτητο σωματείο μη κυβερνητικού, μη κερδοσκοπικού, μη πολιτικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1958 από φοιτητές ιατρικής και σήμερα αποτελείται από 7 τοπικές επιτροπές, μία σε κάθε πόλη όπου εδράζεται Ιατρική Σχολή. Κύριος σκοπός της είναι οι εκπαιδευτικές ανταλλαγές φοιτητών ιατρικής και η προώθηση της υγείας. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site www.helmsic.gr.