ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ερωτηση τσιαουση

Η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, με αντικείμενο την επίλυση του προβλήματος εξυπηρέτησης των κατοίκων της Σαμοθράκης από τις υπηρεσίες του ΟΤΕ.
Στην ερώτησή της η κα. Ε. Τσιαούση επισημαίνει ότι:
«Εδώ και αρκετούς μήνες οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού της Σαμοθράκης εξυπηρετούνται πλημμελώς από την υπηρεσία του ΟΤΕ στο νησί. Έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας της μη σωστής διαχείρισης και διοίκησης του προσωπικού του οργανισμού, με συνέπεια όταν απουσιάζει (δικαιολογημένα για προσωπικούς λόγους) ο μοναδικός υπάλληλος που βρίσκεται στο νησί για να εξυπηρετεί τον τοπικό πληθυσμό, να καταρρέει στην κυριολεξία κάθε έννοια της σωστής και ανθρωποκεντρικής οργάνωσης του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της Ελλάδος.
Έτσι οι κάτοικοι του νησιού είναι αναγκασμένοι ακόμη και για τις απλές συνδιαλλαγές (εξόφληση λογαριασμών κλπ.) με τις υπηρεσίες του οργανισμού να καταφεύγουν στην Αλεξανδρούπολη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επιπλέον οικονομική επιβάρυνσή τους, αλλά και την χρονοβόρα διαδικασία μετακίνησής τους από το νησί (όταν βέβαια υπάρχει καράβι για να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο της γραμμής). Η κατάσταση για τους κατοίκους του νησιού είναι απελπιστική, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τη χρόνια κρατική απομόνωση και εγκατάλειψη του νησιού, όπου οι καθημερινές απλές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας του γιγαντώνονται και λαμβάνουν τη μορφή δυσεπίλυτων και δυσκίνητων γραφειοκρατικών διαδικασιών-εμποδίων».
Με την ερώτησή της η κα. Ε. Τσιαούση ρωτάει τoν κύριο Υπουργό:
• Ποια μέτρα προτίθεστε να λάβετε σχετικά με την άμεση επίλυση του προβλήματος για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού από τις υπηρεσίες του ΟΤΕ, προκειμένου να αποφευχθεί η χαοτική και συνάμα επιβαρυντική κατάσταση, που επικρατεί μέχρι σήμερα και οφείλεται καθαρά στον ελλιπή τρόπο διαχείρισης-διοίκησης του προσωπικού του οργανισμού;