ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

επικαιροτητα σαμοθρακης

Φουσκοθαλασσιά σήμερα (1-6-2010) στη Σαμοθράκη. Οι νοτιάδες κάνανε την εμφάνισή τους παρέα με την βροχή και την συννεφιά και η πρώτη μέρα του καλοκαιριού μας θύμισε φθινόπωρο.

Τα έργα συνεχίζονται στο οδικό δίκτυο της Σαμοθράκης και το τραυματισμένο οδικό δίκτυο σιγά-σιγά επουλώνει τις πληγές του.

Το θερμότερο το προεκλογικό για τις Δημαρχιακές εκλογές ανέβηκε απότομα μετά και τις δηλώσεις υποψήφιας Δημάρχου κατά υποψήφιου Δημάρχου και νυν Αντινομάρχη. Ευχόμαστε χαμηλές και όχι υψηλές θερμοκρασίες στον προεκλογικό αυτό αγώνα.

Η Αστυνομία είχε την τιμητική της, την χρονική αυτή περίοδο. Μετά την εξιχνίαση μεγάλης κλοπής που συνέβη στους Κάτω Καρυώτες και την σύλληψη των δραστών, στα καφενεία κυκλοφόρησε η φήμη για ανεύρεση αποθήκης γεμάτης κλεψιμαίικα. Αλλά όπως γνωρίζουμε όλοι στα καφενεία, οι ... φουσκοθαλασσιές είναι πιο συχνές απ' ότι στη θάλασσα!

Φάνηκαν τρία ιστιοφόρα αυτή την βδομάδα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας. Η τουριστική κίνηση εξακολουθεί να είναι υποτονική έως ανύπαρκτη.Η οικονομική κρίση έχει φοβίσει πολύ κόσμο. Ελπίζουμε στο ταπεραμέντο του Έλληνα!

Πανελλήνιες τέλος! Οι ενδοσχολικές εξετάσεις συνεχίζονται όμως... Καλή επιτυχία σε όλους!

Η Χώρα άρχισε να ζωντανεύει σιγά-σιγά. Ανοίξανε τα καλοκαιρινά μαγαζιά και οι άνθρωποι άρχισαν να μαζεύονται στο "Πήλιο" του Έβρου.

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ