ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

συνεδριο στο δπθ

Η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών και το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνουν το 10ο Ειδικό Συνέδριο - 7η Συνάντηση Πολυκριτήριας Ανάλυσης Αποφάσεων από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010 έως το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Κ. Σίδερης» στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Ορεστιάδα.
Στο Συνέδριο θα συμμετάσχει σημαντικός αριθμός Ελλήνων ερευνητών. Στόχος του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση των πλέον πρόσφατων ερευνητικών αποτελεσμάτων στην ανάπτυξη σύγχρονων μεθοδολογιών για τη λήψη αποφάσεων με πολλαπλά κριτήρια και των εφαρμογών τους σε
τομείς όπως η διαχείριση φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, η αγροτική και περιφερειακή ανάπτυξη, το μάρκετινγκ, η καινοτομία, η ποιότητα υπηρεσιών, οι υπηρεσίες υγείας, η εκπαίδευση, η διαχείριση έργων, οι μεταφορές, ο τουρισμός και τα χρηματοοικονομικά.
Εκτός της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών, του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και του Δήμου Ορεστιάδας, η διοργάνωση του Συνεδρίου υποστηρίζεται επίσης από τις Εκδόσεις Τζιόλα, τα Χρυσωρυχεία Θράκης και τη Big City-Αφοί Βουρνέλη.
Η έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/9 και ώρα 14:00 πμ, στο αμφιθέατρο «Κ. Σίδερης» στις εγκαταστάσεις του Τμήματος (Πανταζίδου 193, Ορεστιάδα).
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμες από τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ Γαρύφαλλο Αραμπατζή (τηλ. 25520-41158, email: garamp@fmenr.duth.gr) και στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://mcda.fmenr.duth.gr.