ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Την 25/09/2010 και ώρα 13.10΄ στην Αλεξ/πολη, Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε 33χρονη, συγκρούσθηκε με δίκυκλη μοτ/τα που οδηγούσε 36χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας και μία 32χρονη, που επέβαινε σ΄ αυτή.
Οι ελαφρά τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Γ.Π.Ν. Αλεξ/πολης για νοσηλεία.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Συνελήφθησαν την 24-09-2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας πέντε (5) λαθρομεταναστών, με Ι.Χ.Ε.αυτ/το.
Συγκεκριμένα, την 21.00΄ ώρα της 24-09-2010, άνδρες της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομετανάστευσης του Τ.Σ.Φ. Φερών, εντόπισαν στην περιοχή Γεμιστής, ομάδα λαθρομεταναστών, η οποία κατευθύνθηκε πλησίον του οικισμού Κήπων. Την 23.45΄ ώρα της ίδιας ημέρας μετέβησαν στο σημείο τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτ/τα. Στα δύο οχήματα επιβιβάσθηκαν οι λαθρομετανάστες και το τρίτο κινήθηκε, ως προπομπός προκειμένου να διευκολύνει την κίνηση των άλλων δύο και αποφυγή των αστυνομικών ελέγχων.
Οχήματα της ανωτέρω υπηρεσίας ακινητοποίησαν το τρίτο αυτοκίνητο, ενώ τα άλλα δύο ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν. Την 01.00΄ ώρα της 25/09/2010 στον Α/Κ Μάκρης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το ένα αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκαν και συνελήφθησαν πέντε (5) λαθρομετανάστες. Την ίδια ημέρα και ώρα 12.30΄ βρέθηκε στην αγροτική περιοχή Κήπων και το άλλο όχημα.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα ήταν κλεμμένα.
Κατασχέθηκαν τρία (3) Ι.Χ.Ε.αυτ/τα.
Οι συλληφθέντες, 1 διακινητής και 5 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Φερών.