ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

παγκαλος για αγια σοφια

"Η Αγία Σοφία δεν ανήκει στους σημερινούς Τούρκους αλλά ούτε και στους Έλληνες γιατί είναι πολιτιστικό μνημείο όλης της ανθρωπότητας και έτσι έχει χαρακτηριστεί από την Unesco" δήλωσε από τη Σμύρνη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, ερωτηθείς για τη ματαιωθείσα προσπάθεια τέλεσης λειτουργιάς. Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Πάγκαλος στην Ένωση Συντακτών Σμύρνης, ενόψει της συμμετοχής του στην 6η συνδιάσκεψη Ελλήνων και Τούρκων δημοσιογράφων, ανεφερε επίσης ότι "η συγκίνηση που νιώθουν όλοι οι άνθρωποι όταν μπαίνουν


στην Αγία Σοφία είναι ίδια, είτε είναι Τούρκοι, είτε Έλληνες, είτε Αφρικανοί, είτε Κινέζοι".

Εκείνο που πρέπει να κάνουμε, είπε αναφερόμενος τόσο στους Έλληνες όσο και στους Τούρκους, είναι να μην σκεφτόμαστε πως θα την περιχαρακώσουμε αλλά πως θα υπάρχει πάντα και θα συντηρείται, για να μπορεί κάθε άνθρωπος να έρχεται να τη θαυμάζει.

"Υπάρχουν Έλληνες που θέλουν να ξαναπάρουν την Πόλη. Έχω ένα φίλο Τούρκο δημοσιογράφο ο οποίος μου έχει πει ότι αν η ηγεσία της Τουρκίας είχε χιούμορ θα έδινε στους Έλληνες την Πόλη, δηλαδή θα τους έλεγε πάρτε την με 18 εκατομμύρια Τούρκους και τα προβλήματά τους" ανέφερε και συμπλήρωσε: "Το ίδιο ισχύει και με κάποιους Τούρκους που θέλουν να πάρουν την Βιέννη. Αλλά αυτά δεν εκφράζουν τον μέσο πολίτη της χώρας μας που θέλει ανοιχτές σχέσεις, προκοπή, ευημερία και συνεργασία" επισήμανε αναφερόμενος στην οργάνωση του κ. Σπύρου.
http://www.seleo.gr