ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

-Χθες (19-09-2010), τις απογευματινές ώρες, στο 125ο χιλ. της Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης - Ορμενίου, Ι.Χ.Ε αυτ/το (τύπου jeep), προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με αντιθέτως κινούμενο Δ.Χ.Φ αυτ/το, με αποτέλεσμα να τραυ-ματισθεί θανάσιμα ο οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτ/του (jeep).

- Την προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ





Tην 04.03΄ ώρα της 19-09-2010, στο Αρδάνιο Έβρου, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών, αλλοδαπός άνδρας 36 ετών, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επήρεια οινοπνεύματος, στερούμενος αδείας ικανότητας οδήγησης αυτ/του και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας, κατελήφθη ο ανωτέρω αλλοδαπός να οδηγεί Ι.Χ.Ε.αυτ/το, στερούμενος αδείας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,63 mg/l και 0,63 mg/l, κατά τις δύο (2) μετρήσεις, ποσοστό που επηρεάζει επικίνδυνα την οδήγηση και τη βάδιση.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Επιπλέον, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.500,00 € .