ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

νεα τελη κυκλοφοριας

Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Το Υπουργείο Οικονομικών έκανε γνωστά τα νέα τέλη κυκλοφορίας που θα ισχύουν από το 2011 και θα πληρώσουν εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων στα τέλη του έτους. Σύμφωνα με τα στοιχεία, όσα αυτοκίνητα θα πουληθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010 θα πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τον κυβισμό του αυτοκίνητου, ενώ όσα ταξινομηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2011 θα πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τις εκπομπές ρύπων CO2.

Σύμφωνα, με την Κυβέρνηση, από το μέτρο αυτό θα επωφεληθούν σχεδόν 3,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ενώ σκοπός είναι να επωφελούνται τα οχήματα που δε ρυπαίνουν το περιβάλλον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, καταργείται το κριτήριο της παλαιότητας που είχε αναγκάσει χιλιάδες ιδιοκτήτες να καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους αφού στις περισσότερες περιπτώσεις τα τέλη ήταν πιο ακριβά από το ίδιο το αυτοκίνητο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με τα νέα μέτρα θα την πληρώσουν όσοι έχουν στην κατοχή τους


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ




υψηλού κυβισμού και κυρίως εάν αυτά ξεπερνούν τα 2.000 κ.εκ. Για παράδειγμα, τα ανώτερα τέλη για αυτοκίνητα έως 1.928 κ.εκ. είναι 270 ευρώ αλλά από εκεί και πάνω (σε κυβικά) τα... λιγότερα τέλη κυκλοφορίας αγγίζουν τα 600 ευρώ και φτάνουν έως και τα 1.200.



www.zougla.gr