ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

δηλωση πετροβιτς

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΒΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ

Επί 25 χρόνια τα προβλήματα του νομού μας αποτελούν για μένα την καθημερινότητά μου.
Δυόμιση δεκαετίες παρακολουθώ, μελετώ, συγκρίνω και αναδεικνύω όλα όσα απασχολούν τους Εβρίτες.
Μετά από 25 χρόνια μάχιμης δημοσιογραφίας μέσα από τις εφημερίδες, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, αποφάσισα ότι έχει έρθει η ώρα να δώσω κάτι παραπάνω στον τόπο μου, να παλέψω μαζί με όσους νιώθουν ενεργοί πολίτες για να βγάλουμε τον Έβρο από τα αδιέξοδα και να δημιουργήσουμε τις απαιτούμενες και αναγκαίες προοπτικές ανάπτυξης.
Η αποδοχή της –εξαιρετικά τιμητικής- πρότασης του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης Γιώργου Παυλίδη, αυτό το σκοπό εξυπηρετεί: Να δώσει το δικαίωμα σε όλους εκείνους που θέλουν να αγωνιστούν για ένα διαφορετικό αύριο, που


πιστεύουν ότι οι διεκδικήσεις μπορούν να κερδηθούν μόνο από ενεργούς και άφθαρτους πολίτες, να τους δώσει το δικαίωμα να συμμετέχουν.
Ο αγώνας που υποσχέθηκα να δώσω ούτε σταματά ούτε αναστέλλεται. Αλλάζει όμως επίπεδο. Το κάλεσμά μας γίνεται τώρα πια πιο δυνατό! Γίνεται κάλεσμα όλων των Εβριτών για να αλλάξουμε μαζί τη μοίρα αυτού του τόπου.
Στόχος μου, η πολλή δουλειά, το αποτέλεσμα, η επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν, οι ανατροπές και η διαχείριση που αρμόζει στις απαιτήσεις της κοινωνίας.
Η ένωση των υγειών δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης είναι πια περισσότερο από αναγκαία. Είναι επιτακτική.
Η νέα Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ξεκινά με ένα όραμα: Να γκρεμίσει τις ανισότητες, να ενώσει δημιουργικά και να προσφέρει ουσιαστικά στον τόπο μας