ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

εγκατασταση σεισμογραφου


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛ) και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (Δ.Ε.Υ.Α.Α) σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Γεωδυναμικό Ινστιτούτο πραγματοποίησαν ένα σημαντικό βήμα για την περιοχή μας .
Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας από συνεργείο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σεισμογράφος – επιταχυνσιογράφος μετά από  χορηγία της επιχείρησης Πλαστικά Θράκης.
Όπως δήλωσε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κ. Λαμπαρδή Άννα, στόχος της εγκατάστασης εκτός από τα ερευνητικά οφέλη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, είναι οι επισκέπτες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας προσεχώς και αφότου γίνει εγκατάσταση της


κατάλληλης  υποδομής να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο τις σεισμολογικές καταγραφές των εγκατεστημένων μηχανημάτων.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης γενικότερα σ
τοχεύει στα πλαίσια της συνεισφοράς του στο κοινωνικό σύνολο να συμβάλλει με την ενέργεια αυτή στους ερευνητικούς σκοπούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου καθώς και να αναβαθμίσει τον εκπαιδευτικό ρόλο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.
Για τη ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛ

Η  Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛ

Λαμπαρδή Άννα