ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

με την ταυτοτητα στο χερι

Στην αρχή εμφανιζόταν έτοιμος να διεκδικήσει το Δήμο Ορεστιάδας. Στη συνέχεια είδε ότι τα κουκιά είναι βαριά κι ότι δε του βγαίνει καθώς ελάχιστοι συντονιζόντουσαν μαζί του. Τώρα μας αναφέρει άσπονδη φίλη του ότι "γυρνά με την ταυτότητα στο χέρι και ψάχνει συνδυασμό για να ενταχθεί".
Αλήθεια ψέματα πολύ σύντομα θα μάθουμε. Ίσως να στραφεί και στα περιφερειακά, αλλά εκεί πρέπει να έχεις γνωριμίες στις Φέρες, στο Σουφλί, στην Αλεξανδρούπολη, στο Μοναστηράκι. Και τις γνωριμίες τις έχει μόνο όποιος έχει βγει από το σπίτι του και έχει ξοδέψει 10 δραχμές. . .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι είδους δημοσιογραφία είναι αυτή;
Να γράψετε το ονοματεπώνυμο του κυρίου αυτού. Αλλιώς κρατείστε το κουτσομπολιό για την παρεούλα του καφέ σας, ελεεινοί... αλήτες...

thrakinea είπε...

Ανώνυμε - "άγνωστε", αγαπητέ φίλε.

Κάθε πράγμα στον καιρό του. Να δούμε τελικά που θα καταλήξει η ταυτότητα, αν τη δώσει κάπου και στη συνέχεια εδώ θα είμαστε.

Υ.Γ. Στο thrakinea, (όχι στο tomadakis) δε συμμετέχουν δημοσιογράφοι.

Λειτουργούμε ως δύο ιστολόγια τα οποία έχουν κοινούς προσανατολισμούς και αρχές.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όποιος είναι υποψήφιος (δώσει την ταυτότητα κατά την προσφιλή σας έκφραση) μπορεί να ψάχνει γι' αυτό, να μην έχει ξοδέψει "10 δραχμές" κλπ περιλαμβανόμενα στην "περιγραφή" σας;
Αυτοθαυμάζεστε ίσως για τις αρχές σας;