ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

απαντηση σε αναφορα ρενταρη

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε απάντηση στην από 12-7-2010 αναφορά της βουλευτού ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Έβρου, κας. Όλγας Ρενταρή – Τέντε, σχετικά με τα έργα που θα πρέπει να γίνουν στο αλιευτικό καταφύγιο Σαμοθράκης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο της απάντησης βρίσκεται σε εξέλιξη ανοικτή πρόσκληση, ύψους δημόσιας δαπάνης 30 εκατ. ευρώ για την υποβολή προτάσεων έργων προκειμένου να ενταχτούν και χρηματοδοτηθούν έργα στο πλαίσια του μέτρου «Αλιευτικοί λιμένες τόποι εκφόρτωσης και

και καταφύγια» του άξονα «Μέτρα κοινού ενδιαφέροντος» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας (ΕΠΑΛ) 2007-2013.
Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Προγράμματος www.alieia.gr καθώς και από την ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑΛ.
Στο πλαίσιο της Πρόσκλησης, αναφέρονται συγκεκριμένες οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και για τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνονται σε αυτές.
Οι υποβαλλόμενες προτάσεις αξιολογούνται από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μ ε την προϋπόθεση ότι τη στιγμή της υποβολής της πρότασης υπάρχουν διαθέσιμες πιστώσεις.
Η κα. Ρενταρή – Τέντε, εκφράζει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή και ευελπιστεί να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλουν προτάσεις γα το παρόν έργο.