ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

βαλκανικοι αγωνες badminton u 19

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ BADMINTON

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού κ.Μπιτσαξής Παναγιώτης έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας {ΕΟΦΣΑ}badminton Κόντου Παναγιώτη παραβρέθηκε στην έναρξη των βαλκανικών αγώνων badminton την Παρασκευή 17/9/2010. Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο δήμαρχος Ορεστιάδας την ίδια μέρα. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και το θέαμα που παρουσίασαν οι αθλητές και αθλήτριες ήταν πολύ καλό. Στο ομαδικό νικήτρια ομάδα η Τουρκία, δεύτερη η Βουλγαρία και τρίτη η Ρουμανία. Στα ατομικά αγωνίσματα η Τουρκία νίκησε στο απλό αντρών, στο απλό γυναικών και στο διπλό μικτό ενώ η Βουλγαρία νίκησε στο διπλό αντρών και διπλό γυναικών.
Σημαντικό γεγονός στην έναρξη ήταν η παρουσίαση του τμήματος των SPECIAL OLYMPICS για το άθλημα του badminton στην Ορεστιάδα. Το πρόγραμμα γίνεται με την βοήθεια
της ΕΟΦΣΑ και του Ειδικού σχολείου Ορεστιάδας μια και οι προπονήσεις γίνονται το πρωί. Εδώ να προσθέσουμε ότι το badminton είναι στο επίσημό πρόγραμμα των SPECIAL OLYMPICS και δεν είναι στο επίσημό πρόγραμμα των παραολυμπιακών αγώνων. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπει στους παραολυμπιακούς της Βραζιλίας το 2016.
Το badminton είναι το ολυμπιακό άθλημα με τους εκατομμύρια αθλητές και αθλήτριες. Στην Θράκη υπάρχουν σωματεία με τμήματα badminton στην Ορεστιάδα, Νέα Βύσσα, Αλεξαντρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη. Τα σωματεία αυτά διοργανώνουν τα περιφερειακά πρωταθλήματα που είναι και πρόκριση για τα πανελλήνια.