ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

απαντηση σε ερωτηση τσιαουση

Απάντηση του κου Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε ερώτηση που είχε καταθέσει η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση, με θέμα τη διαδικασία εξέτασης υποψηφίων οδηγών (αυτοκινήτων και μηχανών) , που εντάσσονται σε ειδικές κατηγορίες.
Στην απάντησή του ο κος Υφυπουργός επισημαίνει ότι:
«Σχετικά με την κατάργηση της υπ.αρίθμ. 24391/2987/15.06.2010 «Τροποποίηση της 58930/480/99 (Β’ 526) υπουργικής απόφασης» η οποία παρείχε τη δυνατότητα εξέτασης των αγραμμάτων υποψηφίων οδηγών με ειδικό πρόγραμμα, σας γνωρίζουμε ότι με νεότερη υπουργική απόφαση, επανήλθε το προϋπάρχον σύστημα εξέτασης με τη διαδικασία εξέτασης στην ελληνική γλώσσα με ήχο και ακουστικά. Η δυνατότητα αυτή θα δίνεται πλέον και στους αλλοδαπούς, η μητρική γλώσσα των οποίων δεν περιλαμβάνεται στο σύστημα εξετάσεων υποψηφίων οδηγών (ΜΣΘΕΟ)».

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης που κατέθεσε η κα Τσιαούση Ελένη προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο/link:
http://www.tsiaousieleni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=172:-a-&catid=11:2010-02-18-23-27-02&Itemid=14