ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

καλεσμα αιμοδοσιας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Η Αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη έκφραση εθελοντισμού, προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο μας: δίνεις αίμα – δίνεις ζωή! Ο τόπος μας πρέπει να καταστεί αυτάρκης σε αίμα και τα παράγωγά του κυρίως μέσω της εθελοντικής προσφοράς. Για να επιτευχθεί όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει αφενός να συνειδητοποιήσουμε το καθήκον μας απέναντι στον άγνωστο πάσχοντα και αφετέρου να καταλάβουμε ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι πολιτισμός και πως το αίμα πρέπει να δωρίζεται από «τον Άνθρωπο στον Συνάνθρωπο».
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πολης από την ίδρυση του προσπαθεί επάξια να καλύψει τις ελλείψεις του σε αίμα, οι οποίες είναι μεγάλες . Κατά συνέπεια κρίνεται αναγκαίο ΟΛΟΙ ΜΑΣ να συμβάλλουμε στην προσπάθεια αυτή, καθώς με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε τον τόπο μας και κατ’ επέκταση την Ελλάδα μας.
Βαδίζοντας προς τις εκλογές της τοπικής μας αυτοδιοίκησης παρατηρούμε ότι οι υποψήφιοι σύμβουλοι με ευκολία συγκεντρώνουν κατά ομάδες συντοπίτες τους, διεκδικώντας την ψήφο τους.
Ως μέλος λοιπόν του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πολης και σε συνεργασία με το συμβούλιο του συλλόγου καλώ όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και Περιφερειακούς συμβούλους το πρωί του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου 2010 να προσέλθουν στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξ/πολης προκειμένου να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, συγκεντρώνοντας φίλους και γνωστούς και να αφιερώσουν μόλις δέκα λεπτά από τον χρόνο τους για εθελοντική αιμοδοσία.
Σε μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης της πολιτικής από τους πολίτες, ας αναδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπό της για μια τόσο σημαντική ανάγκη του τόπου μας, που είναι η σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Είναι χρέος μας ως Εβρίτες, ως Θρακιώτες και πάνω απ’ όλα ως ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

Μετά τιμής

Δημήτρης Γοδοσίδης
Μέλος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πολης


***Θερμή παράκληση, οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή να ενημερώσουν με γραπτή δήλωσή τους στα γραφεία του συλλόγου (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 17, Τηλ. 2551020478 & fax 2551026646) έως το βράδυ της Τετάρτης 29/10/2010 για την προετοιμασία από μέρους μας με ανάλογο ανθρώπινο ιατρικό δυναμικό.