ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

δραστηριοτητες μητροπολιτη διδυμοτειχου

Χθες το πρωί 25 Σεπτεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός λειτούργησε στον παλαιό και ιστορικό Ναό του Αγ. Αθανασίου Λαβάρων, όπου και τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού ιερέως π. Παναγιώτη Σαραντακκλησιώτη. Προσήλθαν οι Δήμαρχοι Ορφέως κ. Πουλιλιός και Διδυμοτείχου κ. Τοκαμάνης, ο Ταξίαρχος της 50 Ταξιαρχίας κ. Σπυρόπουλος και πλήθος κόσμου από τα Λάβαρα και τη Ν. Ορεστιάδα, όπου εφημέρευε ο μεταστάς κληρικός.
Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος προεχείρησε σε Πνευματικό τον εφημέριο της Ενορίας π. Σάββα Αλσαγές.
Το απόγευμα ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας τέλεσε τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στο χωριό Γιατράδες του Δήμου Μεταξάδων και στη συνέχεια τέλεσε τον πανηγυρικό Εσπερινό. Παρόντες ήταν οΔήμαρχος Μεταξάδων κ. Τερτσούδης, οι Αντιδήμαρχοι και πλήθος κόσμου.
Αργότερα στο γραφείο του δέχτηκε τον περιοδεύοντα ιερέα και το συμβούλιο της Αρμενικής Κοινότητος Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος.
Σήμερα το πρωί, 26 Σεπτεμβρίου ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας ιερούργησε στον Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Ασπρονερίου και στη συνέχεια μετέβη στο Διδυμότειχο στον Αρμενικό Ναό του Αγ. Γεωργίου και συνεχάρη την Αρμενική Κοινότητα επί τη εορτή του Σούρπ Κεβόρκ (Αγ. Γεωργίου).