ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

προγραμμα εορτασμου 14ης μαιου

Η 14η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος (Ν. 2645/1998) και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ημέρα αυτή έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια με το Π.Δ. 304/2001 «Οργάνωση εκδηλώσεων μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου».
Ο φετινός εορτασμός θα γίνει την 19η Σεπτεμβρίου 2010, ημέρα Κυριακή, σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. αριθμ. πρωτ. 45767/11.08.2010.
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Ώρα 10.00:
Επιμνημόσυνη δέηση στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου
Ώρα 10.30: Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη από τον Νομάρχη, τους Βουλευτές του Νομού, τον Στρατηγό Δ/τη ΧΙΙ Μ.Π., τον Πρόεδρο της Ν.Α.Ρ.Ε. ,τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, από τον/την εκπρόσωπο του Δ.Π.Θ., τον Δ/ντή της ΕΛ.ΑΣ., τον κεντρικό Λιμενάρχη, τον Δ/ντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπως και από εκπροσώπους Ν.Π.Δ.Δ. & Ι.Δ. που επιθυμούν να τιμήσουν την επέτειο.
Οι παρακάτω αρχές παρακαλούνται να φροντίσουν :

α) Η Ιερά Μητρόπολη για τις ιεροτελεστίες
β) Η ΧΙΙ ΜΠ για τη διάθεση στρατιωτικής μουσικής και αγήματος απόδοσης τιμών στον χώρο του Ιερού Ναού και του μνημείου της Δόμνας Βιζβύζη
γ) Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την προετοιμασία των μεγαφώνων στο χώρο του μνημείου
δ) Η Αστυνομική Διεύθυνση για την τάξη