ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

πασοκ αλεξανδρουπολης

Την 1-9-2010 η Συντονιστική Eπιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος προκειμένου να ενημερωθεί –από το νέο διοικητικό-για τα προβλήματα και το σχεδιασμό επίλυσής τους .

Αφορμή για την επίσκεψη στάθηκε η επιστολή της Γραμματέως της Τ.Ο προς την Υπουργό κυρία Κατσέλη - ενόψει των εγκαινίων της εμπορικής έκθεσης- το περιεχόμενο της οποίας αφορούσε στη φιλοσοφία ανάπτυξης του λιμένα στο σύνολό του η οποία βεβαίως υπαγορεύεται από τη βούληση των ιθυνόντων αλλά και της κυβέρνησης.Τα θέματα τα οποία περιελάμβανε η επιστολή εστάλησαν από το υπουργείο στον ΟΛΑ προκειμένου να ληφθούν υπόψη του νέου διοικητικού .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Χ.Σκεύας απάντησε στα ερωτήματα που ετέθησαν λέγοντας ότι το Υπουργείο και ο ΓΓ κύριος Γ.Βλάχος δείχνουν ενδιαφέρον για την τύχη του λιμένα αλλά η


γραφειοκρατία εν μέρει θα σταθεί ανασταλτικός παράγοντας της ανάπτυξης.

Για τα πλοία π.χ που φαίνεται να σαπίζουν, απαιτούνται πολλές, χρονοβόρες διαδικασίες ,δεν είναι δηλ τα πράγματα τόσο απλά όσο φαίνονται.

Δεν έπρεπε να ελλιμενιστούν!

Η προβλεπόμενη μαρίνα κοντά στην ιχθυόσκαλα ακυρώνεται εκ των πραγμάτων άρα η κατασκευή της, αφορά περισσότερο τη δυτική πλευρά και σχεδόν καθόλου την ανατολική.

Θα υπάρξει ειδική μέριμνα ,για διάσπαρτα δίχτυα που δημιουργούν αρνητική εικόνα ,με την τοποθέτηση ειδικών τελάρων στα οποία θα εναποτίθενται.

Άρχισε η αποκατάσταση κατεστραμμένων υλικών όπως της συρόμενης πόρτας στην είσοδο του λιμανιού κοντά στο φυλάκιο.Μελετάται η αποκατάσταση των φθαρμένων σκαλοπατιών κάτω από το Φάρο

Δρομολογούνται ευρωπαϊκά προγράμματα συνεργασίας για την ανάπτυξη.

Πολλά άλλα που θα συντελέσουν στην ανάπτυξη, η ολοκλήρωση των έργων της εκβάθυνσης, η σύνδεση με σιδηροδρομικό σταθμό και Εγνατία απαιτούν μεν μεγάλα χρηματικά ποσά κρίνονται όμως απαραίτητα



Για τη ΣΕ της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ δήμου Αλεξ/πολης

Η Γραμματέας

Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά