ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

τουρισμος

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την τουριστική προβολή του νομού, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, η Νομαρχία Έβρου συμμετείχε από τις 23-4-2010 έως τις 25-4-2010 στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση "TAXIDI 2010" στην Λευκωσία της Κύπρου, θέλοντας έτσι για μια ακόμη φορά να διαφημίσει και να κάνει ακόμα πιο γνωστή στο ευρύ κοινό της Κύπρου την περιοχή μας, εντείνοντας την προσπάθεια για προσέλκυση Κυπρίων τουριστών αυτό το καλοκαίρι.
Στην έκθεση αυτή παρευρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Τμήματος Τουρισμού της Νομαρχίας Έβρου, οι οποίοι διένειμαν έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό τουριστικό υλικό στους πολυάριθμους επισκέπτες του περιπτέρου της Νομαρχίας Έβρου, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα για την παραλιακή ζώνη και την ξενοδοχειακή υποδομή της Αλεξανδρούπολης, όπως και για το νησί της Σαμοθράκης.
Επίσης, κατά την διάρκεια της έκθεσης στην Κύπρο παραβρέθηκαν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων από τον Έβρο, που κατά την διαμονή τους εκεί είχαν συναντήσεις με ντόπιους επαγγελματίες του Τουρισμού, και συζήτησαν θέματα διαφόρων μορφών συνεργασιών.
Στην έκθεση παρευρέθηκε πλήθος δημοσιογράφων του Κυπριακού έντυπου τύπου, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, τουριστικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία, που υποσχέθηκαν ότι ο Έβρος, θα διαφημιστεί και θα προωθηθεί από αυτούς, έτσι ώστε να γίνει στο μέλλον ο καινούργιος αγαπημένος τουριστικός προορισμός των Κυπρίων .