ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

αστνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1ο:«ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»
α. Την 23-05-2010 και ώρα 11.00΄, στο 2ο χλμ. της Ε.Ο. Αλεξ/πολης - Συνόρων, Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, διενήργησαν έλεγχο σε 40χρονο και βρήκαν στην κατοχή του μία (1) νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 29,7 γραμμαρίων.
β. Την ίδια ημέρα και ώρα 11.05΄, στο ανωτέρω σημείο, Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, διενήργησαν έλεγχο σε 39χρονο και βρήκαν στην κατοχή του ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχον μίγμα καπνού και κάνναβης βάρους 1,8 γραμμαρίων. Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου “AGNES”, στα ατομικά του είδη βρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17,5 γραμμαρίων.
Επίσης, μετά από λεπτομερέστερο έλεγχο, σε παρακείμενο σημείο βρέθηκε μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,1 γραμμαρίου, την οποία απέρριψε ο ανωτέρω, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.
Κατασχέθηκαν συνολικά 47,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχον μείγμα καπνού με κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίων.
Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 2o: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ».
Την 23-05-2010 και ώρα 00.13΄, στην Αλεξ/πολη, Αστυνομικοί του Τ.Τ. Αλεξ/πολης, συνέλαβαν έναν 40χρονο οδηγό δίκυκλης μοτοσικλέτας, διότι κατά τον έλεγχο μέθης που υποβλήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος, σε ποσοστό 1,24 mg/l και 1,30 mg/l, κατά τις δύο μετρήσεις, ποσοστά που επηρεάζουν επικίνδυνα την οδήγηση και τη βάδιση.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Επιπλέον, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.200,00 € και αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για έξι (6) μήνες.