ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

οι μαθητες δειχνουν το δρομο

Μαθητές της Αλεξανδρούπολης τραγουδούν

για τους Αγώνες Special Olympics

Ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας έστειλαν σήμερα δεκάδες μικροί μαθητές της πόλης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Αλεξανδρούπολης στη διοργάνωση των Αγώνων Special Olympics 2011.
Μαθητές από το 2ο, το 4ο και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής τα γραφεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου τραγούδησαν και χόρεψαν με τη συνοδεία μουσικής.
Η μικρή αυτή γιορτή μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, όπου τα παιδιά τραγούδησαν σε ειδική εξέδρα και με ηχητική εγκατάσταση που παραχώρησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.
Η πρωτοβουλία των παιδιών και των δασκάλων τους, ήταν αφιερωμένη στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2001. Η πόλη της Αλεξανδρούπολης συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωσης ως Πόλις – Αμφιτρύων, που θα φιλοξενήσει συνολικά 313 αθλητές, αρχηγούς αποστολών, προπονητές και συνοδούς.