ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

στην αθηνα για τον καλλικρατη

ΔΗΜΟΣ ΚYMΗΣ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ

Με δεκάδες παρόμοια συνθήματα οι κάτοικοι της περιοχής Κύμης και Κονιστρών κατέκλυσαν την Βασ. Σοφίας την Τετάρτη 19 Μαΐου. Οκτώ πούλμαν και πάνω από 250 αυτοκίνητα αυτή την φορά , ξεκίνησαν από την Κύμη για να συναντήσουν τους Κυμαίους της Αθήνας. Με ατσαλωμένη την θέληση για την εφαρμογή της 1η πρόταση του Υπουργείου για την δημιουργία δύο δήμων στην περιοχή , ο Δήμαρχος Κύμης Δημήτρης Θωμάς , δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Κύμης και Κονιστρών , εκπρόσωποι φορέων των δύο Δήμων ενωμένοι σαν γροθιά μαζί με τους πολίτες βροντοφώναξαν :
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΓΑΝΤΑ !
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΔΗΜΩΝ ΚYMΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΥΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

Διεκδικώντας από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την εφαρμογή της δίκαιης λύσης για την ορθή ανάπτυξη της περιοχής. Η συγκέντρωση διέκοψε συμβολικά την κυκλοφορία στην Βασ. Σοφίας για διάστημα μιας ώρας και στην συνέχεια οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι παρατάχθηκαν κατά μήκος της μιας λωρίδας.
Στις 4.30 μ.μ. οι συγκεντρωμένοι πήγαν στην Βουλή με σκοπό να ακουστούν τα αιτήματα τους από την αρμόδια διακομματική επιτροπή , που συνεδρίασε στις 6.00 μ.μ.
Παρά την ζέστη και την ταλαιπωρία ο παλμός και η δυναμική της συγκέντρωσης ήταν συνεχής. Η θέση της τοπικής κοινωνίας : ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ έγινε γνωστή στην επιτροπή με κάθε νόμιμο και διάφανο τρόπο. Οι πολίτες της ιδιαίτερης πατρίδας του Γεωργίου Παπανικολάου επέστρεψαν με αίσθημα αισιοδοξίας ότι το Κοινοβούλιο θα εφαρμόσει τα αποτελέσματα της διαβούλευσης σε μια από τις 14 περιπτώσεις και της ομόφωνες αποφάσεις ΚΕΔΚΕ , ΤΕΔΚ Εύβοιας και θα ακούσει την τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας ότι η Δημοκρατία και η διαφάνεια είναι οι αξίες που υπηρετεί.