ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

επιστολη ζαμπουνιδη στην εγνατια

Επιστολή προς την εταιρεία «Εγνατία Οδός Α.Ε.» για τη δημιουργία κόμβου επί της Εγνατίας Οδού, για άμεση πρόσβαση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, και τον Συνδετήριο Κόμβο Εγνατίας Οδού με Μάκρη – Δίκελλα – Μεσημβρία απέστειλε ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης μεταφέροντας το πάγιο αίτημα των κατοίκων του νομού.
Στην επιστολή του ο Νομάρχης Έβρου αναφέρει
«Κύριοι,
Επανερχόμαστε σε δύο θέματα τα οποία μας έχουν απασχολήσει από τη δημιουργία του Νοσοκομείου και την κατασκευή της Εγνατίας Οδού και τα οποία επανέρχονται πολλάκις εκ νέου, με αφορμή δυστυχήματα - ατυχήματα.
Τα θέματα είναι γνωστά σε εσάς μέσω επισκέψεων και εγγράφων, (512/ 19-04-07, 151/ 06-07-05), όμως παραμένουν άλυτα.
Πρόκειται για την άμεση πρόσβαση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με τη δημιουργία κόμβου επί της Εγνατίας Οδού και τον Συνδετήριο Κόμβο της Εγνατίας Οδού με Μάκρη - Δίκελλα - Μεσημβρία. Είναι γεγονός, ότι το ομόφωνο αίτημα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ν. Έβρου εκφράζοντας επιθυμία των κατοίκων του Νομού, χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από μέρους σας .
Δεν χρειάζεται να επικαλεσθούμε εκ νέου τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την δημιουργία κόμβων, όπως εξοικονόμηση χρόνου, μείωση χρόνου πρόσβασης και αντιμετώπισης περιστατικών, αποσυμφόρηση, αποφυγή ατυχημάτων, ποιότητα ζωής, ασφάλειας εν γένει.
Το κυριότερο, πρόκειται για θέματα ζωής και σε αυτή την περίπτωση οποιοδήποτε επιχείρημα περί μη δημιουργίας κόμβων ακυρώνεται.
Παρακαλώ, όπως εξετασθούν τα αιτήματα και αντιμετωπισθούν άμεσα, πριν βρεθούμε όλοι μπροστά σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.
Εν αναμονή της απάντησής σας.»

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρα λοιπόν Ορεστιάδα ΓΙΟΚ!
ο νοών νοείτω!