ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ερωτηση τσιαουση

Η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με αντικείμενο την καθυστέρηση έκδοσης αποτελεσμάτων για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας Γυναικών και το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας Νέων.

Με την ερώτησή της η κα. Ε. Τσιαούση ρωτάει την κα. Υπουργό τα κάτωθι:
• Προτίθεστε να βελτιώσετε τον τρόπο και τη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων που υποβάλλονται σε προγράμματα της ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε., ώστε να επιταχυνθεί χρονικά η έκδοση των αποτελεσμάτων;
• Λαμβάνοντας υπόψη σας το χρόνο που έχει σπαταληθεί μέχρι σήμερα, σκοπεύετε να εκδώσετε άμεσα τα αποτελέσματα για τα προγράμματα Γυναικείας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας;
• Ποια μέτρα προτίθεστε να λάβετε σχετικά με την αποφυγή επανάληψης των φαινομένων κωλυσιεργίας του παρελθόντος, που έβριθαν γραφειοκρατικών διαδικασιών και αντιαναπτυξιακών κινήτρων; Ώστε να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να αγιάσει το στόμα σου!!!!!!!