ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

εκλογες εμπορικου συλλογου αλεξανδρουπολης

O Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης προκυρρήσει εκλογές διά την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και την εκλογή αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Έβρου.

Ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίζεται η 3η Ιουνίου 2010, από τις 05:00μμ έως και τις 10:00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Θα προηγηθεί η τελική* Γενική Συνέλευση των μελών, με όσους παρίστανται, από 03:00μμ έως και τις 05:00μμ, ώρα έναρξης της ψηφοφορίας.

Καλούμε όλους τους εμπόρους να προσέλθουν στις κορυφαίες διαδικασίες του Συλλόγου, προκειμένου να αναδείξουν ένα ακόμη πιο ισχυρό συνδικαλιστικό οργάνο το οποίο θα προασπίσει τα συμφέροντα των καταστηματαρχών και θα έχει δυνατό παρόν και λόγο σε οτιδήποτε άπτεται του εμπορίου της πόλης και της χώρας.

Η συμμετοχή των μελών μας επιβάλλεται να είναι η μέγιστη.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή-υποψηφιότητα διά τις επικείμενες εκλογές, μπορούν να προσέρχονται στον κ.Στάθη Μακρίδη στην οδό Βενιζέλου 51και να υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας τους έως και την Πέμπτη 27 Μαϊου 2010 και ώρα 01:00μμ.

* Η πρώτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου και ώρα 09:00πμ έως 12:00μμ & η δεύτερη την Πέμπτη 03 Ιουνίου και ώρα 09:00πμ έως 12:00μμ εφόσον υπάρξει απαρτία.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου