ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ο μαγκριωτης στην αλεξανδρουπολη

Τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσουν τρία μεγάλα αναπτυξιακά έργα που είναι η ολοκλήρωση των εργασιών στον λιμένα Αλεξανδρούπολης και η σύνδεση του με την Εγνατία Οδό, τα έργα στον κάθετο άξονα Αρδάνιο - Ορμένιο και ο περιφερειακός της Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γ. Μαγκριώτης, από τον Έβρο.
Ο κ. Μαγκριώτης έδωσε συνέντευξη τύπου, μετά από σύσκεψη στη νομαρχία Έβρου με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γ. Ντόλιο, τους βουλευτές Ο. Ρενταρή και Ε. Τσιαούση, τον νομάρχη Έβρου Ν. Ζαμπουνίδη, τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γ. Αλεξανδρή και την γενική γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜΘ Θ. Κόκλα.
Στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, ο κ. Μαγκριώτης ενημερώθηκε για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού το οποίο σταμάτησε καθώς η ανάδοχος εταιρεία δήλωσε αδυναμία να καλύψει το κόστος, μετά την ανακάλυψη ότι υπάρχει ημιβραχώδες έδαφος στο βυθό.
Ο υφυπουργός εξέφρασε την εκτίμηση ότι το πρόβλημα θα λυθεί στο πλαίσιο της νομιμότητας πολύ σύντομα, καθώς η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στην περιφερειακή ανάπτυξη και κυρίως σε ένα νομό γεωστρατηγικής σημασίας όπως είναι ο Έβρος και κατέληξε λέγοντας ότι «ο νομός Έβρου, μπορεί να αποτελέσει τον επιταχυντή της ανάπτυξης ολόκληρης της Θράκης».
Παράλληλα, διέψευσε την πληροφορία ότι κινεζικές επιχειρήσεις έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και συμπλήρωσε ότι «χρόνια τώρα το λιμάνι καρκινοβατεί, δεν δικαιολογείται από τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί να έχει μόνο τοπικό χαρακτήρα, θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η προοπτική του και να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής».
zougla.gr