ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

δυο τραυματιες στη σαμοθρακη


Ένα τροχαίο με δύο τραυματισμούς σημειώθηκε σήμερα (16-9-2010) και περί τις 11.00 πρωινές ώρες πλησίον του πρώην σταθμού της ΔΕΗ στην Καμαριώτισσα. Ένα αγροτικό φορτηγάκι παραβίασε (προφανώς) το σήμα ΣΤΟΠ που βρίσκεται στην παραλιακή "λεωφόρο" της Καμαριώτισσας με φορά από Καμαριώτισσα προς Θέρμα και συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά (όπως είπανε οι ειδήμονες περίοικοι, που άκουσαν από την Αστυνομία) με αυτοκίνητο που εισέρχονταν στην Καμαριώτισσα. Τραυματίστηκαν ελαφρά (ευτυχώς) καίτοι δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας (όπως παραδέχτηκαν), η οδηγός του αυτοκινήτου και η συνοδηγός από το φορτηγάκι. Μεταφέρθηκαν αμφότερες στο Χωριό για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οφείλουμε να επισημάνουμε στο σημείο αυτό ότι αν φορούσαν ζώνη και οι τρεις επιβάτες των δύο οχημάτων, δεν θα πάθαινε κανείς τίποτε. Και τα δύο οχήματα, έφεραν χτυπημένα παρμπρίζ από την εσωτερική μεριά, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρξε σύγκρουση της κεφαλής των επιβατών με τα τζάμια του αυτοκινήτου. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε καμία ζωή.
Σ' αυτό το σημείο πρέπει να

επισημάνουμε ότι η Αστυνομία πρέπει να προβαίνει σε αυστηρότατους ελέγχους για την χρήση ζώνης και κράνους, γιατί αποδεδειγμένα σώζουν ζωές...

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ