ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ».

Την 11-05-2010 και ώρα 09.35΄ στο Τυχερό Έβρου, συνελήφθη από άνδρες της Υ.Α.Αλεξ/πολης 39χρονος ημεδαπός, δυνάμει παραγγελίας σύλληψης του κ.Εισαγγελέα Εφετών Θράκης, διότι διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, για διακεκριμένες κλοπές, που διαπράχθηκαν από άτομα που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα, πράξη που είναι επίσης αξιόποινη και κατά την Ελληνική νομοθεσία.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος διέταξε την κράτησή του, μέχρι την έκδοση της απόφασης για την εκτέλεση του ανωτέρω Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης και μετήχθη στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής.

ΘΕΜΑ 2ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ».

Την 12-05-2010 και ώρα 11.15΄, στην Αλεξ/πολη, Αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης, σε γενόμενο Αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν σε 28χρονο, βρήκαν στην κατοχή του, ένα (1) γυάλινο φιαλίδιο περιέχον μεθαδόνη, σε υγρή μορφή, καθαρής ποσότητας ογδόντα πέντε (85) ml. Στη συνέχεια σε κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκε μία (1) μεταλλική ταμπακιέρα τσιγάρων, περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους -5,2- γραμ. .Οι ανευρεθείσες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν.

Ο ανωτέρω συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 3ο:«ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΛΕΨΙΤΥΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ »

Την 12-05-2010 και ώρα 12.20΄, στην Αλεξ/πολη, άντρες της Υ.Α. Αλεξ/πολης συνέλαβαν τέσσερις (4) αλλοδαπούς διότι σε γενόμενο έλεγχο βρήκαν στην κατοχή τους συνολικά τριακόσια ογδόντα οκτώ (388) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους εικόνας και ήχου (DVDs), με περιεχόμενο κινηματογραφικές ταινίες διαφόρων εταιριών και επτακόσιους τριάντα τρεις (733) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους μουσικής (CDs), με σκοπό την διάθεσή τους.

Οι ψηφιακοί δίσκοι κατασχεθήκαν και οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης, ενώ παράλληλα συντάχθηκε εις βάρος τους ο προβλεπόμενες διαπιστωτικές πράξει παράβασης, επιβολής προστίμων.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 4o:«ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ»

Την 12-05-2010 και ώρα 15.50΄, στις Φέρες - Έβρου, ποδήλατο που οδηγούσε 10χρονος, παραβίασε πινακίδα “STOP” και συγκρούστηκε πλευρομετωπικά με Ι.Χ.Ε.αυτ/το, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο 10χρονος οδηγός του ποδηλάτου.

Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης για νοσηλεία.

Στον οδηγό του Ι.Χ.Ε.αυτ/του έγινε έλεγχος μέθης με συσκευή αλκοολομέτρου, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.