ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

καλλικρατης

Ο δήμος Φερών αντιδρά στη συνένωση με την Αλεξανδρούπολη (σχετικό ρεπορτάζ με δηλώσεις του Γ. Ντόλιου εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6640). Ο δήμος Διδυμοτείχου αντιδρά στη συνένωση του δήμου Ορφέως με το Σουφλί, αντί με το Διδυμότειχο. Οι δήμοι Κυπρίνου, Ν. Βύσσας και Τριγώνου αντιδρούν στη συνένωσή τους με την Ορεστιάδα και ζητούν να αποτελέσουν μεταξύ τους ενιαίο δήμο με την ονομασία δήμος Άρδα. Η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Έβρου κατέθεσε πρόταση σύμφωνα με την οποία προτείνει επτά δήμους αντί πέντε που προβλέπει το σχέδιο.

 Η πρόταση της ΤΕΔΚ Έβρου (σχετικό θέμα εδωhttp://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6557) περιλαμβάνει τον δήμο Αλεξανδρούπολης με την Τραϊανούπολη, το δήμο Φερών με το Τυχερό, το δήμο Σουφλίου με τον Ορφέα, το δήμο Διδυμοτείχου με τους Μεταξάδες, το δήμο Ορεστιάδας, το δήμο Τριγώνου με τον Κυπρίνο και τη Βύσσα και το δήμο Σαμοθράκης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν πολλές εντάσεις, ενώ δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση καθώς υπήρχαν αξιώσεις για την έδρα του κάθε δήμου.

www.aftodioikisi.gr