ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

αλλαγη στην παιδικη χαρα



ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

Γράφαμε στις 24-4-2010 ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι παιδί στην Σαμοθράκη. Το δημοσίευμα αυτό ξεσήκωσε τους αρμόδιους και υπήρξε μία σχετική κινητοποίηση και αλληλογραφία μεταξύ Υπηρεσιών - όπως μάθαμε -.
Στις 11-5-2010 γράφαμε ότι τελικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι παιδί στην Σαμοθράκη, διότι η όλη κινητοποίηση δεν έφερε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν οι γονείς, καθ' ότι χωρίστηκε η παιδική χαρά στα δύο, προκειμένου να φτιαχτεί ένα γήπεδο beach volley για παραλιακή καφετέρια της Καμαριώτισσας. Επίσης κάποια παιχνίδια εξαφανίστηκαν από το χώρο.
Τελικά σήμερα (18-5-2010), είδαμε με ευχαρίστηση, να έχουν μεταφερθεί όλα τα παιχνίδια της παιδικής χαράς στην μία πλευρά της παραλίας και μάλιστα να έχει υπάρξει και μία σχετική συντήρηση σε κάποια απ' αυτά.
Κάποια προβλήματα, όμως, παραμένουν ακόμα. Η ύπαρξη του παραλιακού μπαρ παρέα με κάποια παρατημένα ξύλα και ... σκουριασμένα καρφιά, δίπλα σε παιδιά που παίζουν, είναι ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να στιγματιστεί απ' όλους.
Στις φωτογραφίες που σας αποστέλλουμε, φαίνεται το παραλιακό μπαρ, τα παιχνίδια συγκεντρωμένα στο ένα μέρος της παραλίας και τα επικίνδυνα ξύλα με τα καρφιά. Ελπίζουμε ο Δήμος και οι λοιπές αρμόδιες υπηρεσίες να δράσουν γρήγορα, προκειμένου να συμμαζευτούν οι τελευταίες - επικίνδυνες για την υγεία των παιδιών μας - ατέλειες στην παιδική χαρά και πλησίον αυτής.
Ένα συμπέρασμα βγάλαμε απ' όλη την ιστορία αυτή. Ότι τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όσο κι αν τα βρίζουν κάποιοι για ορισμένους λόγους, αν το θέλουν, έχουν την δύναμη να επιτελέσουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.
Συνεχίζουμε δυναμικά για την διόρθωση των ... ατελειών της κοινωνίας μας, ως συνεργάτες των Μ.Μ.Ε.

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ