ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

απαντηση σε ερωτηση της ρενταρη

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής απέστειλε την απάντησή του στην από 16-4-2010 ερώτηση της κας. Ρενταρή – Τέντε σχετικά με το θέμα της προκήρυξης 1/2007 Διαγωνισμού της ΔΕΗ Α.Ε. Το Υ.Π.Ε.Κ.Α. και η ΔΕΗ Α.Ε. αναφέρουν ότι η προκήρυξη αυτή εξελίσσεται με τους ταχύτερους ρυθμούς μετά τη ρητή εξαίρεση της ΔΕΗ από την αναστολή προσλήψεων, η οποία ισχύει για το Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ. Επίσης, διευκρινίζεται πως ορισμένοι εκ των επιτυχόντων προσελήφθησαν στις 3-5-2010 ενώ εντός του τρέχοντος έτους θα έχουν εκδοθεί από τη ΔΕΗ οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα όλων των κατηγοριών/ειδικοτήτων που εκκρεμούν μετά από την έγκρισή τους από το ΑΣΕΠ. Η ΔΕΗ Α.Ε. δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πρόσληψη όλων των επιτυχόντων του εν λόγω διαγωνισμού να πραγματοποιηθεί εντός του έτους.
Η κα. Ρενταρή – Τέντε θεωρεί πως οι εξελίξεις αυτές είναι σύμφωνες με το περί δικαίου αίσθημα καθώς ο διαγωνισμός διενεργήθηκε με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες και ως εκ τούτου οφείλει να ολοκληρωθεί κανονικά με την πρόσληψη των επιτυχόντων. Τυχόν διαφορετική εξέλιξη, θα έπληττε ανεπανόρθωτα το κύρος και την αξιοπιστία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.