ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

τροχαιο στη σαμοθρακη

Γράφαμε στις 24-3-2010:

"ΕΔΩ Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΧΑΝΕΤΑΙ.... ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ
Aπό τη μια η οικονομική κρίση, από την άλλη οι αμέτρητες πληγές στο οδικό δίκτυο στην Σαμοθράκη που καθιστούν από δυσχερή έως αδύνατη την μετακίνηση στο νησί, φέτος προβλέπεται δυσοίωνη η τουριστική κίνηση. Μπήκαμε στην άνοιξη, πλησιάζει το Πάσχα, και κάποιοι δρόμοι και σημεία που είχαμε επισημάνει με παλιότερες δημοσιεύσεις μας ακόμα να ευαισθητοποιήσουν τα ώτα των αρμοδίων. Μάλιστα αυτοί, αντί να καθίσουν κάτω και να κοιτάξουν τα προβλήματα του κάθε τόπου, κάνουν αγωγές προκειμένου να φιμώσουν τα στόματα για τα κακώς κείμενα.
Ένα έχουμε να πούμε. Έτσι δεν πάμε μπροστά. Πάμε πίσω ... ολοταχώς!

Συνημμένα φωτογραφίες από τις καταστροφές στο οδικό δίκτυο της Σαμοθράκης, την πεσμένη γέφυρα, τις νεροφαγιές στους δρόμους (ήτοι το φαγωμένο από το νερό οδικό δίκτυο), η Παναγιά η Κρημνιώτισσα (στην οποία πρέπει κάποιος να κάνει τάμα για να επισκεπτεί)."

Δυστυχώς ... επαληθευτήκαμε! Χθες (03-05-2010) ένας οδηγός κόντεψε να χάσει την ζωή του, όταν κινούμενος από Θέρμα προς Καμαριώτισσα, δεν έδειξε την προσοχή που όφειλε (ακούστηκε ότι ο αέρας είχε ρίξει μία πινακίδα κινδύνου) και έκανε άλμα... ευτυχώς όχι θανάτου, μέσα στο κενό που άφησε η πεσμένη γέφυρα. Για την εν λόγω γέφυρα και για όλα τα κακώς κείμενα έχουμε γράψει χιλιάκις. Ευτυχώς μάθαμε ότι σήμερα (04-05-2010) δημοπρατήθηκε το εν λόγω έργο και ελπίζουμε ότι λίαν συντόμως το οδικό δίκτυο της Σαμοθράκης θα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ