ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1o: «ΣΥΛΛΗΨΗ 26ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΙΘΕΙΑ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΑΠΛΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ Κ.Ο.Κ.»

Την 30/04/2010 και ώρα 14.40΄, στην Αλεξ/πολη, 26χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης Αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αλεξ/πολης και όταν σταθμεύθηκε, αρνήθηκε να δηλώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, αλλά εξύβρισε τους διενεργούντες τον έλεγχο αστυνομικούς και αποπειράθηκε να προκαλέσει σωματική βλάβη σε έναν εξ’ αυτών. Επίσης, κατά την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Κατάστημα αντιστάθηκε, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης μοτοσικλέτας.
Ο ανωτέρω συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 2ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ 10 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ».
Την 30-04-2010 και ώρα 21.00΄, σε δασώδη περιοχή του κάμπου Τυχερού, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Τυχερού, εντόπισαν ομάδα ατόμων, οι οποίοι την 21.30΄ ώρα επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το και αναχώρησαν με κατεύθυνση την Αλεξ/πολη. Στον Α/Κ Αρδανίου δόθηκε σήμα στάσης από τους Αστυνομικούς, στο οποίο δεν υπάκουσε ο οδηγός του οχήματος και αφού ελάττωσε την ταχύτητά του, εξήλθε αυτού και εκμεταλλευόμενος το σκότος, τράπηκε σε φυγή. Στο αυτοκίνητο, το οποίο προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα και ακινητοποιήθηκε, επέβαιναν δέκα (10) λαθρομετανάστες.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.
Συνελήφθησαν οι δέκα (10) λαθρομετανάστες και παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αναζητείται.
Την προανάκριση ενεργεί το Τ.Σ.Φ. Τυχερού.

ΘΕΜΑ 3ο: «ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ Ι.Χ.Φ. ΑΥΤ/ΤΟΥ».
Την 30-01-2010 και ώρα 23.00΄, στο Φυλακτό Έβρου, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών, κατέλαβαν 45χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτ/το, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 21-04-2010 στο Τ.Α. Πετρούπολης Αττικής.
Το φορτηγό με τα συνοδευτικά του έγγραφα κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στη ιδιοκτήτρια.
Ο 45χρονος δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.