ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

απαντηση σε αναφορα ρενταρη

Την απάντησή του απέστειλε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην αναφορά που κατέθεσε η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ, κ. Όλγα Ρενταρή-Τέντε, σχετικά με την ανακοίνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης για την χαμηλή επάνδρωση του στρατοπέδου της ΤΔ/41 ΣΠ .
Η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην απάντησή της διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες και χαρακτηριστικά τονίζει ότι: ‘ Το ΓΕΣ με την αναδιοργάνωση των Μονάδων του ΣΞ που συντελείται στην παρούσα περίοδο δεν τροποποιεί την υφιστάμενη στελέχωση της ΤΔ/41 ΣΠ, η οποία θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στη Σαμοθράκη, με υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα’.
Η Βουλευτής Έβρου σημειώνει χαρακτηριστικά ότι η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για το νησί της Σαμοθράκης δεδομένου ότι ο στρατός είναι η κύρια πηγή για την τοπική οικονομία και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές απώλειες στην τοπική οικονομία.